​Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya ile kararlı duruşumuzu devam ettireceğiz

​Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya ile kararlı duruşumuzu devam ettireceğiz

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlı&

EU rapporteur to stress Europe's need for Turkey
بوتين: الحوار حول السلاح النووي يكون بمشاركة كل الدول التي تمتلكه
Colin Kazım attı, Veracruz 42 maç sonra kazandı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısı’nda konuştu.

Libya ile Akdeniz mutabakatına yönelik açıklama yapan Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

  • Türkiye Libya arasında bir mutabakat metni imzalandı. Bu metin ile deniz yetki alanlarının sınırlarının daraltılmasına yönelik anlaşma meclisimizden geçti. Ben de imzaladım böylece şimdi de BM’ye gönderdik. İnşallah böylece hem askeri güvenlik hem de deniz yetki alanlarının sınırlandırılması ile ilgili adımları atmış oluyoruz.

Tabi oyunları bozuldu. Bu oyunlar bozulurken bir tarafta Yunanistan, Kıbrıs, İsrail bir araya geldi. Kusura bakmayın. Libya’nın büyükelçisini gönderdiler. Ne oldu ne kazandınız. Zaman zaman biz de yapıyoruz. Libya ile kararlı duruşumuzu devam ettireceğiz.

Ülkemizin egemenliğini hukukunu çıakrlarını korumak için verdiğimiz mücadelede hep dik durduk dik durmaya da devam edeceğiz. Suriye’deki gelişmeler gerçekten tarihi önemdedir. Hamdolsun ülkemize geri adım attıramadılar. İstedikleri neticeyi elde edemiyorlar. Artık eskiden olduğu gibi Türkiye’yi yönlendiremedikleri yönetemedikleri için hırçınlaşıyorlar. Geldiğimiz noktada Türkiye siyasi ekonomik ve askeri bakımdan güçlü bir yerde bulunuyor.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halk Bankası’nı dolandırmak istediler