Rıza Durmisi Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı

Rıza Durmisi Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı

Transfer döneminde sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Danimarkalı oyuncu Riza Durmisi ile ilgil

Soykırım kozunu da kullandılar işte, var mı ötesi? Uydurdukları putlar…
Legendary Paşabahçe ferry set to sail Istanbul’s waters anew
Göz kamaştıran performans

Transfer döneminde sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Danimarkalı oyuncu Riza Durmisi ile ilgilenmişti. Fakat oyuncunun sakatlığından dolayı sarı-lacivertliler bu transferden vazgeçmişti.

La Gazzetta dello Sport’a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Sadece sarı-lacivertli kulüpten teklif almadığını belirten Durmisi, İspanya’dan da görüştüğü takımlar olduğunu kaydetti.

  • Durmisi, “Benimle en çok ilgilenen kulüp Fenerbahçe. Ara transfer dönemi için görüşmelerimiz sürüyor. Fenerbahçe, benimle, menajerimle ve Lazio ile görüştü. Ancak İspanya’dan da teklifler var.” ifadelerini kullandı.