Altın alımında taksit sayısı 8'e çıkarıldı

Altın alımında taksit sayısı 8'e çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı’nın perakende ticarette uygulanacak ilke ve kurallar hakkında yönetmelikte değişiklik yapan yönetmeliği Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Yönetmelikle, kuyum satışlarında taksit sayısına ilişkin 12/B maddesinin üçüncü fıkrasında yapılan değişiklikte,“Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin 12/B maddesinin üçüncü fıkrasında geçen ‘dört’ ibaresi ‘sekiz’ olarak değiştirilmiştir” denildi. EKONOMİ Dolar haftanın son gününe nasıl başladı?

Spain jails Catalan separatist leaders for secession attempt
​KPSS 2019/6 tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! ÖSYMKPSS sonuçları öğrenme ekranı
Gaza delegations head for Egypt for talks

Ticaret Bakanlığı’nın perakende ticarette uygulanacak ilke ve kurallar hakkında yönetmelikte değişiklik yapan yönetmeliği Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yönetmelikle, kuyum satışlarında taksit sayısına ilişkin 12/B maddesinin üçüncü fıkrasında yapılan değişiklikte,
“Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin 12/B maddesinin üçüncü fıkrasında geçen ‘dört’ ibaresi ‘sekiz’ olarak değiştirilmiştir” denildi.

EKONOMİ

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı?