Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan El Bab, Cerablus ve…

Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan El Bab, Cerablus ve…

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki çadır kentlerde yaşayan ail

50 ülkenin verileri açıklandı: İhracatta dünya 7'ncisiyiz
Konut ve çeyizden sonra 3 yeni hesap daha geliyor
Construction of second terminal at Sabiha Gökçen airport to begin in 2020 Q1

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye’nin kuzeyindeki çadır kentlerde yaşayan ailelere 21 ton meyve ulaştırdı.

  • İHH Kilis Basın Birimi sorumlusu Yakup Alaca, yaptığı yazılı açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Bab, Cerablus ve Azez kırsalındaki kamplarda barınan ihtiyaç sahibi ailelere destek verildiğini belirtti.

7 bin aileye meyve ulaştırıldı

Türkiye’de yaşayan hayırsever çiftçilerin gönderdiği 21 ton meyvenin çadır kentlerde yaşayanlara dağıtıldığını aktaran Alaca, “Yaklaşık 7 bin aileye meyve ulaştırıldı. Başta yetim çocukların ve ihtiyaç sahibi bu çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüme vesile olan hayırsever çiftçilerimizden Allah razı olsun.” ifadesini kullandı.

DÜNYA

Mehmetçik teröristlerden temizlediği Rasulayn’da trafoları onarıyor