Terör örgütü PYD yandaşları Avrupa'da terör estiriyor, Türk…

Terör örgütü PYD yandaşları Avrupa'da terör estiriyor, Türk…

Terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalı

ABD'den Mısır'a Su-35 tehdidi: CAATSA 231'i hatırlattılar
Erdoğan says awarding 'racist' with Nobel prize is human rights violation
Jeonnam Dragons son dakika haberleri ve tüm bilgileri

Terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı “protesto etme” kisvesi altında, Avrupa kentlerinde terör estiriyor.

Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını hedef alan terör örgütü yandaşları şimdiye kadar büyükelçilikler, iş yerleri, dernekler ve camilere saldırdı, kundaklama faaliyetlerinde bulundu.

OYNAT 00:46

Terör örgütü PYD yandaşları THY kontuarlarını işgal etti

Almanya Frankfurt Havalimanı’nda bir grup PYD/PKK yandaşı, havalimanında THY kontuarlarını işgal ederek uçuşları engellemeye çalıştı.


  • Son olarak Almanya Frankfurt Havalimanı’nda terör örgütü PYD yandaşları THY kontuarlarını işgal etti. Avrupa polisi bu duruma seyirci kalıyor ya da müdahale etmekte gecikiyor. Türk vatandaşlar mağdur ediliyor.

AA