Türkiye'nin dünya gündemine oturan terörle mücadele etiketine…

Türkiye'nin dünya gündemine oturan terörle mücadele etiketine…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesi öncesinde “

جنبلاط: إننا بمأزق لنستقيل… كيف رد الحريري؟
Türkiye’de işimiz bitti ayrılıyoruz
منذ مطلع 2019.. أكثر من 15 مليون سائح يزورون أنطاليا التركية

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesi öncesinde “#TurkeyFightsISISandYPG” (Türkiye, DEAŞ ve YPG ile mücadele ediyor) etiketi Twitter gündeminde birinci oldu.

Söz konusu etiket ile birlikte, sosyal medyada terörle mücadeleye ilişkin birçok paylaşımda bulunuldu.
Ayrıca, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), konuya ilişkin olarak daha sonra Twitter üzerinden şu açıklamada bulundu:

Türkiye’nin teröre karşı mücadelesinin anlatıldığı “#TurkeyFightsISISandYPG” tagi Twitter tarafından sansüre uğrayıp dünya gündeminden düşürüldü. Bu sansür kabul edilemez.

Öte yandan, sosyal medya kullanıcıları sansüre rağmen ‘#ErdoganTrumpMeeting’ etiketiyle paylaşımlarına devam ediyor.


DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump arasındaki görüşme 1 saat 15 dakika sürdü