Ronaldo Uzun Sessiz Sonra İki Gol Attı

Ronaldo Uzun Sessiz Sonra İki Gol Attı

Juventus Serie A'nın 4. haftasında evinde karşılaştığı Sassuolo'yu 2-1 mağlup ederek 4'te 4 yaptı.Juventus Serie A'nın 4. haftasında evinde karşılaştı

Türkiye cumhurbaşkanı, Türkiye’nin Suriye ile ‘düşük seviyede’ temas halinde olduğunu söyledi
Mesut Özil
Türk yargıç, üst düzey İslami organın şikayeti üzerine kendilerini peygamber ilan edenlerin web sitelerini engelledi

Juventus Serie A’nın 4. haftasında evinde karşılaştığı Sassuolo’yu 2-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı.Juventus Serie A’nın 4. haftasında evinde karşılaştığı Sassuolo’yu 2-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. 3. haftadır sessiz kalan ve bu nedenle eleştirilen Juve’nin Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.

Serie A’nın 4. haftasında Juventus, Allianz Stadı’nda Sassuolo ile mücadele etti. İlk yarı golsüz berabere sona ererken Juve, 50. dakikada Cristiano Ronaldo’nun golü ile 1-0 öne geçti. 65. dakikada tekrar sahneye çıkan Ronaldo, Emre Can’ın asisti ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın skorunu ise Sassuolo’dan Khouma Babacar belirledi. Babacar 90. dakikada takımının tek golünü kaydetti. Maçtan 2-1 galip ayrılan Juventus, ligde 4’te 4 yaptı. Sassuolo ise ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 7 puanda kaldı.

Ronaldo, Sassuolo karşısında attığı gollerle Serie A’da 4 hafta sonra golle tanıştı.

Cristiano Ronaldo, İtalya’da siftah yaptı – İHA

Cristiano Ronaldo Kimdir ?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir.

Çok küçük yaşlarda futbol oynamaya başlayan Ronaldo’ya babası, bir Ronald Reagan hayranı olmasından ötürü ”Ronaldo” ismini vermiştir. Ronaldo’nun Hugo, Elma ve Liliana Caita adında 1’i erkek toplam 3 kardeşi bulunmaktadır. Ronaldo’nun kökeni, Portekiz açıklarında yer alan Cape de Verde’ye kadar uzanmaktadır.

Juventus’un Portekizli forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo, İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) Sassuolo’yu 2-1 yendikleri maçta yeni takımıyla ilk gollerini attı.

Serie A’da son 7 yılın şampiyonu Juventus, Sassuolo’yu ağırladığı mücadeleyi, Ronaldo’nun 50 ve 65. dakikadaki golleriyle 2-1 kazandı ve 4’te 4 yaptı. Konuk ekibin golü 90+1’inci dakikada Khouma Babacar’dan geldi.

Juventus’un sezon öncesi Real Madrid’den transfer ettiği Ronaldo böylece yeni takımıyla 4. karşılaşmasında ilk gollerini kaydetti.

Portekiz, İngiltere ve İspanya’dan sonra İtalya liginde de ağları sarsan 33 yaşındaki futbolcu, kariyerindeki 517. lig maçında 400 gole ulaştı.

Ronaldo’nun Sporting Lizbon’da 3, Manchester United’da 84, Real Madrid’de de 311 golü bulunuyor.

Ronaldo sessizten hareket etmeye

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0