Hayattaki En Önemli 5 Şey – Bunları İzini Kaybetmek İstemezsiniz

Hayattaki En Önemli 5 Şey – Bunları İzini Kaybetmek İstemezsiniz

Hayat kısa ve en değerli şeyler kolayca kaybolabilir. Bazen dış koşullar bu kayba neden olur. Bazen kendimiz için en önemli olan şeyleri kayb

50% Off Kiwi Co Coupons & Promo Codes
Doha rejimi ve Müslüman Kardeşler tarafından yapılan “uyardı Souad Sbai.
Diyanet ile Siyaset Arasında Bir Alakası Var Mı?
  • Hayat kısa ve en değerli şeyler kolayca kaybolabilir.
  • Bazen dış koşullar bu kayba neden olur. Bazen kendimiz için en önemli olan şeyleri kaybetmemize neden oluruz.

 

  • Yaşamı değiştiren bir kaza olsa da veya geçici olarak onarılamaz bir hasara yol açan karaktersiz bir şey yaparsanız, genellikle yalnızca bir kez gittiğinde ne olduğunun farkına varırsınız.
  • Bu yüzden hayatınızın bazı temel yönlerini evcilleştirilemeyen bir titizlikle korumanız gerekir.
  • Yaşamlarımız ve önceliklerimiz farklı. Ancak, yaşamda neredeyse evrensel olan değerli şeyler var.

 

 

Bunların izini asla kaybetmeyin:

  • Aile 

İlişkilerimiz dünyadaki en önemli şeylerdir. Onlar mutluluğun en önemli faktörüdür ve sizin aramanızla birlikte
yaşama nedenlerimiz olma eğilimindedir. Çoğu için aile, değerler ve öncelikler açısından listenin başında yer almaktadır.
Bazen ailenin bizim için ne kadar önemli olduğunu unutmak kolaydır.
Onlar genellikle birlikte yaşadığımız insanlar ve başkalarından biriyle yaşamak zor – ne kadar seversek sevelim.
Aşk hayal kırıklığına yol açar ve bazen… diğer kişiden nefret ediyormuş gibi hissederiz.
Ancak, aileniz yeri doldurulamaz ve kıymetlidir, bu nedenle zamanınızı ve enerjinizi yalnızca bu akrabalarınız için değil, aynı zamanda kendi akrabalarınız için de, bu değerli ilişkileri beslemeye adamak zorundasınız.

  • Arkadaş

Aile gibi, arkadaşlar dünyadaki en önemli şeylerden biridir. İyi arkadaşlarla gelmek zor, o yüzden birini bulduğunuzda,
Bu ilişkiyi beslemek için elinden geleni yapmalısın.

Harika bir arkadaş aile gibi olabilir. Her zaman güvenebileceğini bildiğin biriyle ayrılmaz bir bağ kuruyorsun – işler ne kadar karanlık olursa olsun İyi bir arkadaş sırdaş, güvenebileceğim bir omuz ve bazen bizim için aklın sesi.

Her zaman gerçekten iyi bir arkadaş diyebileceğin birini bulduğun için ne kadar şanslı olduğunu hatırla.

  • Aşk

Sevgi, arkadaşlarınızı ve ailenizi, çağrınızı yapma ve yakın ilişkilerinizi içerir. Fakat aynı zamanda sevdiğiniz her şeyi ve başkaları ile olan karşılaşmalarınızı da içerir. Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, birlikte büyüdüğünüz hikayeleri ve dünyada var olan sevgiyi hatırlatan yabancılarla olan etkileşimleri içerir.

Bunlar birbiriyle alakasız, ayrı şeyler gibi görünebilir, ancak sevgiyi farklı biçimlerde deneyimleme fırsatlarıdır. Sevgiyi deneyimlemek hayatımıza bir anlam ve amaç duygusu verebilir, başka şeyler gibi…

  • Senin çağrı

Bu senin anlam anlayışın. Bu sizin tutkunuz, eşiniz. Çağrınız, yaşam amacınızı verir ve sizi her şeyi daha kolay ve daha eğlenceli hale getiren bir canlılık duygusuyla doldurur. Bu da nasıl bir fark yarattığınızı gösterir.

Araman hayatın işi. Bu senin mirasın. Tutkununuz olanı bulmak ve bu tutkunun peşinden gitmek, dünyaya büyüklüğünüze katkıda bulunmak için kullanacağınız aracı bulmaktır.

  • Sağlık

Bu, “bitene kadar ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz” türlerinden bir tanesi. Birçok insan bu noktayı geçecek, ikinci bir düşünce vermeyecek.

Bununla birlikte, bir kez bile küçük bir sağlık komplikasyonunuz olduğunda, bunun ne kadar önemli olduğunu tam olarak bileceksiniz. İlk komplikasyon belirtisinde, her şeyin kötü sağlık tarafından tehlikeye atıldığının farkındasın.
Sağlığınızla, arkadaşlarınızla ve ailenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Hayatınızdaki sevgiden zevk alın ve kalbinizin içeriğine olan tutkunuzu izleyin. Kötü sağlıkla … sonunda hepsini kaybedersiniz. Bu yüzden, sağlığınıza dikkat edin, böylece hayatınızdaki diğer önemli şeylerin tadını çıkarmak için daha fazla zamanınız olsun.

 

Bu kadar ileri gittiyseniz ve kendinize ait bir dönüşümü arzuluyorsanız, oraya gitmenize yardımcı olabiliriz.
Dönüşüm sadece gerçekleşmedi. Bir plan ve bir destek sistemi gerektirir. Bu nasıl yapılır kılavuzu eski bir rüyaya ilham vermek veya yeni bir rüya yaratmak için en iyi bilgelik, ipuçları, alıştırmalar ve başarı öyküleriyle doludur.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0