Hepimiz Erdoğanız

Hepimiz Erdoğanız

Recep Tayyip Erdoğan Ezilenlerin gür sesidir o Suskun dünyanın hür sesidir o Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan Ha

Her Gün Yürürseniz Vücudunuza Olan 10 Şey
Af Sözü Feti Yıldız
Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’ye Geri Dönmek Olur Mu?

Recep Tayyip Erdoğan

Ezilenlerin gür sesidir o
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan

Halkın adamı hakkın aşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında, anaların duasında
Recep Tayyip Erdoğan

Söz dosdoğru yoktur riyası
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda gider, yıllardır beklenen lider
Recep Tayyip Erdoğan

Newsweek’in Hedef Aldığı Başkan Erdoğan’a Twitter Üzerinden Destek Yağdı!
         ABD kaynaklı Newsweek dergisinin, Başkan Erdoğan’ı hedef almasının ardından “#WeAllErdoğan” etiketiyle başlatılan Twitter kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

        ABD kaynaklı Newsweek dergisinin Başkan Erdoğan’ı hedef almasının ardından “#WeAllErdoğan” etiketiyle başlatılan Twitter kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. On binlerce kişinin ‘#WeAllErdoğan’ etiketi ile yaptıkları paylaşımla vatandaşlar Başkan Erdoğan’a sevgilerini ve desteğini dile getirdi.

Erdoğai türkiye için ne yaptı?

      Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı somut projeleri içeren eylem planının, özellikle inşaat gibi sektörlerin içinden geçtiği durgunluk sürecinden çıkışını hızlandıracağını söyledi.

       Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Ankara Başkanı İlhan Erdal, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı’na ilişkin, bazı açıklamalar yaptı. Erdal, “Bütçe disiplininden vazgeçmeden, kaynakları çeşitlendirerek 100 günde hayata geçirilmesi planlanan 400 proje, yeni bir kalkınmanın fitilini ateşlemiştir.” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, İlhan Erdal, yaptığı yazılı açıklamada, eylem planının, yeni dönemin yeni kadrosuyla, vizyoner bir bakışla hazırlandığını belirtti.

Bütçe disiplininden vazgeçmeden, kaynakları çeşitlendirerek 100 günde hayata geçirilmesi planlanan 400 projenin, yeni bir kalkınmanın fitilini ateşlediğini dile getiren Erdal, açıklanan eylem planından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Erdal, “Sayın Cumhurbaşkanımız, özellikle konuşmalarının başında çizdiği tarihsel panorama ile Türkiye’nin gelecek vizyonunun ilhamının kaynağını net bir şekilde ortaya koymaktadır. Kadrosuyla beraber ortaya koyduğu kararlı tavır da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin olumlu bir yansıması olarak değerlendirilebilir.” diye konuştu.

Açıklanan projelerin dikkat çeken tarafının milletin tüm ihtiyaçlarına seslenmesi olduğunu belirten Erdal, şöyle konuştu:

“Ekonomiden eğitime, sosyal güvenlikten sağlığa, adaletten çevre ve şehirciliğe, savunma sanayisinden istihdama kadar açıklanan tüm projeler toplum kademelerinin hepsine seslenen bir nitelik taşımaktadır.

Seçimlerin hemen ardından temennimiz olan yapısal dönüşümlerin bir an önce tamamlanmasını, sosyal devlet anlayışını önceleyerek ihtiyaçların belirlenip gündemin ekonomiye ve sürdürülebilir büyümeye odaklanmasını son derece değerli buluyoruz.

MÜSİAD Ankara olarak, dış ülkelerle ekonomik hacmimizi artıracak yeni bir modelin benimsenerek ticaret merkezlerinin ve ticaret irtibat merkezlerinin oluşturulmasının ve yaygınlaştırılmasının o ülkelerde yapılan yatırımları daha güçlü ve daha kalıcı bir hale getireceğini, sürdürülebilir ekonomik ve ticari ilişkilere temel oluşturacağını vurgulamış, bu doğrultuda Kazakistan, Senegal, Endonezya ve Malezya gibi ülkelere yönelik birçok girişimimiz olmuştu.

Eylem planında Ticaret Bakanlığı icraatlarında yer alan mevcut 5 merkeze ilave olarak 35 yeni Türkiye Ticaret Merkezi’nin (TTM) açılacağı müjdesi, 2023 yılı 500 milyar dolar ihracat hedefimize giden yolda bir ışık olmuştur. Özellikle büyük bir potansiyel barındıran Asya-Pasifik ve Afrika gibi pazarlara tam anlamıyla açılmamız için bu ticaret merkezlerinin giderek artmasını temenni ediyoruz.”     

Binlerce kişi tweet attı… #WeAllErdoğan sosyal medyayı salladı

      Cumhurbaşkanı Erdoğan için sosyal medyada başlatılan ‘#WeAllErdoğan’ (Hepimiz Erdoğanız) kampanyası büyük ilgi gördü. On binlerce kişi yaptıkları paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgilerini ve desteğini dile getirdi.

Twitter’da #WeAllErdoğan etiketini kullanan on binlerce kişi, Başkan Erdoğan’a destek oldu.

ON BİNLERCE KİŞİ DESTEK OLDU
      ABD’li yayın organı Newsweek’de yayınlanan, “PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu” skandal makaleye sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

       Türkiye’ye yönelik asılsız ve gerçeğe dayanmayan bu makalenin ardından on binlerce kullanıcı, sosyal medyada #WeAllErdoğan etiketini kullanarak Başkan Erdoğan’a desteğini tazeledi.

Hepimiz Erdoğanız vatan sağ olsun .

Hepimiz Erdoğana destek veriyoruz.

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0