İnce Nereye Gitti?

İnce Nereye Gitti?

  CHP eski Grup Başkan Vekili Muharrem ince nereden gitti? Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı erken seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cu

David Silva
Write My Paper Assist With Skilled Writers At Writingmypapers Web
Kadın adet kanını smear Yüzünde Güzel Göstermek İçin !!!!!!

 

CHP eski Grup Başkan Vekili Muharrem ince nereden gitti?

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı erken seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi. Peki, genel seçimlerde CHP’den cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen ve TBMM’de milletvekilliği görevini de yürüten Muharrem İnce……

Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova ilinin Elmalık köyünde doğdu. Muharrem İnce’nin annesinin adı Zekiye, babasının adı ise Şerif’dir.Muharrem ince öğretmen siyasi adamı .

ilk ve orta öğrenimini Yalova ilinde bitirdi. Üniversite eğitimini ise Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

Eskiden CHP Grup Başkan vekilliği görevini icra eden ve şimdilerde TBMM’deki milletvekilliği görevini de yürüten Muharrem İnce, Fizik öğretmeni ve okul müdürü unvanıyla pek çok lisede görevde bulunmasıyla birlikte özel dershanelerde de eğitmenlik görevini sürdürdü.

Muharrem ince siyasi hayatını nasıl gidiyor?

2012 yılında “Buyurun Sayın İnce” isimli bir kitap yazan Muharrem İnce,  Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak göreve getirilmiştir. Şu anda da 23. dönemde de milletvekililiği görevini icra etmektedir.

Muharrem ince seçimlerde kayıptıktan sonra nereye gitti?

Resmi olmayan sonuçlara göre 24 Haziran seçimlerini Erdoğan kazandı. Açıklanan gayrı resmi sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan %52.38’le yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçildi.

Muharrem İnce, twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Yüksek Seçim Kurulu’nun geçici seçim sonuçlarını ilan etmesinden sonra bir açıklama yapacağım.” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra geçici sonuçların açıklanmasının ardından Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’ya “yenilgiyi kabul ediyorum, adam kazandı” dediği belirtildi.

Daha sonra Muharrem İnce’nin kendi twitter hesabından yaptığı açıklamada ise saat 12:00’de CHP Genel Merkezinde açıklama yapacağını ifade etti.

İşte Muharrem İnce’nin o açıklaması:

Ne dedi?

“Bugün saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyeceğim.”

Erdoğan sildi süpürdü:

AK Parti lideri Erdoğan’a Başbakanlık yolunu açan Siirt seçiminin sonuçları dünya basınında geniş yer buldu. Independent gazetesi, “Erdoğan oyları silip-süpürdü ve nihayet parlamentoya girdi” diye yazdı.

Erdoğan büyük bir farkla kazandı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 89’u sayılan oyların yüzde 53.41’sını aldı ve 13. Cumhurbaşkanı olarak 2. kez Cumhurbaşkanı oldu. Böylelikle Cumhurbaşkanlığı Sisteminin de ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti.

Türkıye için gün bu gündür . biz türküz korkmadınız türk milleti hainlerini affetmez asla vatan hainlerini affetmez asla din düşmanlarına geçit vermez.

Her zaman mazlumun yanındayız her zamandosta güven düşmana korku saldık .

Allah şükür aynen devam ediyoruz millet akıllandı artık.vatan sağ olsun miletimiz sağ olsun

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0